Klubmodul henter siden
2. DAL Løb 2023
Tilmeldingsfrist er overskredet


Hej alle

Du inviteres hermed til deltagelse i den Landsomfattende konkurrence Dansk Agility Link. 

 

Vi skal afvikle årets 2. DAL-konkurrence for KAF 2023.

HUSK! Vi løber denne gang efter de nye 2023 AG regler, så vi har størrelsen intermediate med.

  

Vi har været omkring 20 ekvipager der løb de seneste gange. Jeg opfordrer alle til at overholde de sundhedsfaglige retningslinjer for at undgå smitte.

For at undgå negative agilityoplevelser er det et ønske, for at deltage, at ekvipagen har deltaget i u-/officielle stævner og helst gennemført en agilitybane, uden at blive diskvalificeret.

Selve DAL turneringen er til for at hund og fører får et indblik i hvordan agility stævner forløber, så du skal ikke holde dig tilbage, hvis du mener du er klar til at deltage. Er du i tvivl, så spørg din instruktør.

Før selve DAL-banen løbes, vil der være en banegennemløb på en opvarmningsbane, hvor vi må rette feltfejl og "fejl bane".

   

Vi afvikler DAL løbet hos FAK, og husk vi er gæster på anlægget Strøbjergvej 33, 3600 Frederikssund og opfører os som sådan.  

Mød glad op.

  

Niels Frederiksen

DAL-koordinator i KAF og på landsplan


PS: DAL er et af mange gratis tilbud til medlemmer af KAF. En væsentlig grund til, at vi kan gennemføre sådanne arrangementer uden brugerbetaling er, at KAF hvert år arrangerer og afholder officielle stævner, som giver foreningen en række indtægter. Indtægter som foruden gratisarrangementer for foreningens medlemmer også muliggør, at vi løbende kan vedligeholde og opdatere vores forhindringer, således at de altid lever op til de nationale og internationale standarder og sikkerhedskrav. 
Dette er kun muligt, når vi alle sammen løfter i flok, og hver især stiller os til rådighed som "frivillige hjælpere" ved foreningens arrangementer. Uden jeres hjælp ville det ikke være muligt at opretholde det høje aktivitetsniveau, som vi gør, uanset om det drejer sig om interne arrangementer som DAL, klubmesterskab m.m. eller om arrangementer med eksterne deltagere i form af DGI- og DKK-stævner - ikke mindst Denmark Open og Europa Open 2023.

Dette må I gerne have i tankerne, når I tilmelder jer til det næste KAF-arrangement.Tilmeldte
Tilmeldingsfrist
06.06.2023
Tidspunkt
06.06.2023 kl. 17.30 - 06.06.2023 kl. 21.00
Sted
Frederiksværk Agility Klub
Pris
0,00 kr.
Du har efterfølgende mulighed for selv at rette din tilmelding eller afmelde dig, under 'Mine tilmeldinger'

Nyheder

Instagram

Loading