Klubmodul henter siden
4. DAL Løb 2022
Tilmeldingsfrist er overskredet


Hej alle

Du inviteres hermed til deltagelse i den Landsomfattende konkurrence Dansk Agility Link. 

 

Vi skal have afviklet årets 4. DAL-konkurrence for KAF og FAK i 2022.

HUSK! Vi løber denne gang efter 2022 AG regler, så ingen Intermediate størrelse.

 

Vi har været omkring 30 ekvipager der løb de seneste gange, så jeg opfordrer alle til at overholde de sundhedsfaglige retningslinjer for at undgå smitte.

For at undgå negative agilityoplevelser er det et ønske, for at deltage, at ekvipagen har deltaget i u-/officielle stævner og helst gennemført en agilitybane, uden at blive diskvalificeret.

Selve DAL turneringen er til for at hund og fører får et indblik i hvordan et agility stævne forløber, så du skal ikke holde dig tilbage, hvis du mener du er klar til at deltage. Er du i tvivl, så spørg din instruktør.

Før selve DAL-banen løbes, vil der være en banegennemløb på en opvarmningsbane, hvor vi må rette feltfejl og "fejl bane".

    

Vi er så heldige at vi kan afvikle DAL løbet på Garbogaard, hvor også FAK vil deltage, og husk vi er gæster på Garbogaard og opfører jer som sådan.  

Mød glad op.

  

Niels Frederiksen

DAL-koordinator i KAF og på landsplan


PS: DAL er et af mange gratis tilbud til medlemmer af KAF. En væsentlig grund til, at vi kan gennemføre sådanne arrangementer uden brugerbetaling er, at KAF hvert år arrangerer og afholder officielle stævner, som giver foreningen en række indtægter. Indtægter som foruden gratisarrangementer for foreningens medlemmer også muliggør, at vi løbende kan vedligeholde og opdatere vores forhindringer, således at de altid lever op til de nationale og internationale standarder og sikkerhedskrav. 
Dette er kun muligt, når vi alle sammen løfter i flok, og hver især stiller os til rådighed som "frivillige hjælpere" ved foreningens arrangementer. Uden jeres hjælp ville det ikke være muligt at opretholde det høje aktivitetsniveau, som vi gør, uanset om det drejer sig om interne arrangementer som DAL, klubmesterskab m.m. eller om arrangementer med eksterne deltagere i form af DGI- og DKK-stævner - ikke mindst Denmark Open og Europa Open 2023.

Dette må I gerne have i tankerne, når I tilmelder jer til det næste KAF-arrangement.Tilmeldte
Tilmeldingsfrist
05.02.2023
Tidspunkt
05.02.2023 kl. 12.00 - 05.02.2023 kl. 17.00
Sted
Garbogaard
Pris
0,00 kr.
Du har efterfølgende mulighed for selv at rette din tilmelding eller afmelde dig, under 'Mine tilmeldinger'
Denne side er drevet af Klubmodul.dk