Efterårstræning (AUG-primo OKT):
Træningen starter op igen i uge 31 (mere præcist den 31. juli 2017). Træningstilbud (invitationer) udsendes inden længe til de medlemmer, der har tilkendegivet ønkser om at træne i perioden frem til primo OKT 2017.
I forbindelse med efterårstræningen starter vi også et nyt PRE-school agilitymotivationshold op. Forventet træningsdag bliver tirsdag. Har du allerede tilkendegivet interesse for at deltage på dette hold, vil du inden længe modtage en mail med nærmere oplysninger herom. Ellers send en mail til hold@kaf-agility.dk, og tilkendegiv din interesse for deltagelse.

KAF sensommer Cup:
I weekenden 16. - 17. september 2017 er KAF vært ved "finalestævnet", hvor DKK årskonkurrencer afgøres endeligt. Følg med på http://www.kaf-cup.dk/, hvor invitation og on-line tilmelding vil være tilgængelig "lige om lidt".

KAF klubmesterskab 2017:
Dato for afholdelse af det traditionsrige klubmesterskab ligger endnu ikke helt fast, da Borsholm-Skibstrup Idrætsforening p.t. planlægger at ombygge køkkenfaciliteterne i klubhuset. Så snart vi har overblik over, hvad ombygningen indebærer, vil vi melde den endelige dato ud, men klubmesterskabet afholdes med sikkerhed først i slutningen af september eller begyndelsen af oktober 2017.

Ellers vil vi blot benytte lejligheden til at ønske jer alle en fortsat god sommer 

Nyheder

Instagram

Loading