Efter en del hovedbrud er det langt om længe lykkedes at få sammensat holdene til indendørstræningen frem til jul. Holdsammensætning og træningsdatoer finder du HER.

Søgningen til vintertræningen har - givetvis grundet flytningen til de nye rammer hos Træningshunden.dk, hvor vi jo kommer til at træne på kunstgræs - været overvældende stor, og vi har derfor været nødt til at booke yderligere timer både tirsdag (til rally-O i den lille hal) og søndag (til agility i den store hal), således at der kunne blive plads til de i alt 12 forskellige hold, som skal træne indendørs. Det har desværre ikke været muligt at imødekomme alle de mange ønsker 100 %, men vi håber, at det trods alt er lykkedes til de flestes tilfredshed. Ambitionen om små hold med max. 5 deltagere pr. hold har vi desværre heller ikke været i stand til at indfri, men ved fælles hjælp forventer vi, at alle vil kunne få glæde af træningen.
Mød til tiden, og vær klar til at træne/løbe, når det er din tur, således at vi sammen kan minimere ventetiden og optimere træningstiden for alle deltagerne på holdet

 

Denne side er drevet af Klubmodul.dk